Manja slova Veća slova RSS

Zakon o slobodi vjeroispovijesti

>

Saopštenje: Carinski i policijski službenici otkrili 18 kg skanka u vozilu na ZGP Sukobin – Murićani; osumnjičeni lišen slobode

Datum objave: 06.08.2019 09:56 | Autor: AV

Ispis Štampaj stranicu


Službenici Uprave carina i Uprave policije su, u saradnji sa graničnom policijom Republike Albanije, na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u vozilu otkrili 18 kilograma skanka. Policija je lišila slobode lice koje je upravljalo vozilom, D.K. (26) iz Skadra, koje je, kako se sumnja, pokušalo da u vozilu prokrijumčari skank iz Albanije u Crnu Goru. Droga je otkrivena uz angažovanje službenog policijskog psa.

Carinski službenici Carinske ispostave Sukobin i policijski službenici Stanice granične policije I Ulcinj su juče, sa kolegama iz Albanije, na ZGP Sukobin – Murićani, 35 pakovanja sa 18 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank otkrili u vozilu albanskih registarskih oznaka, marke „Mercedes Benz S320“, kojim je upravljao D.K. Skank je bio sakriven u šupljinama vozila, u bankinama, ispod patosnica i u branicima.

D.K, koji je lišen slobode, je sa vozilom i drogom predat službenicima albanske granične policije radi daljeg postupanja.