Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
05.06.2014

Saopštenje: Službenici Uprave carina zaplijenili 250kg kokaina u luci Bar

Saopštenje: Službenici Uprave carina zaplijenili 250kg kokaina  u luci Bar

Pripadnici Uprave carina u luci Bar su u kontejneru sa bananama, koji je stigao iz Ekvadora, a bio namijenjen firmi u Albaniji, otkrili rekordno veliku količinu od 250 kilograma supstance kristalno bijele boje, za koju rezultati analize dokazuju da se radi o opojnoj drogi kokain.03.07.2014.

Saopštenje: Akcija „Karavan“, šest lica lišeno slobode, oduzeta roba vrijedna više od pola miliona eura

Saopštenje: Akcija „Karavan“, šest lica lišeno slobode, oduzeta roba vrijedna više od pola miliona eura

Realizacija akcije „Karavan“ uslijedila je nakon višemjesečnih operativno – taktičkih i tehničkih mjera i radnji u kojima su, pored službenika Uprave policije, učestvovali i službenici Uprave carina, a kojom prilikom je ostvarena zajednička aktivnost i razmjena podataka sa službenicima MUP-a Srbije.POSLOVNA STRATEGIJA

GĆ  G.Ć.

 

 VAŽNO!!!

NA ovom mjestu možete pronaći DOPUNJENO Stručno uputstvo za elektronsku razmjenu podataka sa Upravom carina. Dokumentom je sad obuhvaćena 550- ELEKTRONSKA NEPOTPUNA DEKLARACIJA.pdf

XSD SHEME ovdje možete preuzeti.

Pozivamo sve učesnike u Carinskom postupku da se uključe koristeći ove mogućnosti I time dodatno obezbijede efikasniji rad Carinske službe.
Za sva dodatna pojašnjenja možete se obratiti na telefon Sektora za informatiku Uprave carina, 020 442 052.

Aktuelnosti

28.07.2014.

Saopštenje: Donirani bezalkoholni napici JU Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju ”Tisa”.

Carinski službenici su u četvrtak 25. jula 2014. godine, donirali JU Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju ”Tisa”, iz Bijelog Polja preko 2000 limenki bezalkoholnih napitaka.

više...
24.07.2014.

Saopštenje: Na graničnom prelazu Dobrakovo, pronađena neprijavljena roba - 32 komada aluminijskih držača

Saopštenje: Na graničnom prelazu Dobrakovo, pronađena neprijavljena roba - 32 komada aluminijskih držača

Carinski službenici su, na graničnom prelazu Dobrakovo, u srijedu 23. jula 2014. godine, prilikom vršenja redovnih kontrola prometa robe i putnika, otkrili i zaplijenili neprijavljenu robu, u vrijednosti od 1.600,00 eura.

više...
24.07.2014.

Saopštenje: Na CI Terminalu Podgorica zaplijenjena neprijavljena roba, vrijednosti blizu 3.000,00 eura

Saopštenje: Na CI Terminalu Podgorica zaplijenjena neprijavljena roba, vrijednosti blizu 3.000,00 eura

Carinski službenici u saradnji sa službenicima Odsjeka za suzbijanje krijumčarenja, Sektora bezbjednosti Uprave carina, na CI Terminalu Podgorica, su juče, 23. jula, tekuće godine, detaljno kontrolisali teretno motorno vozilo, i tom prilikom utvrdili neprijavljenu robu, čija je vrijednost 2.848,00 eura.

više...
22.07.2014.

Saopštenje: Carinski službenici, na graničnom prelazu Debeli brijeg oduzeli djelove teških građevinskih mašina u vrijednosti preko 2800 eura.

Saopštenje: Carinski službenici, na graničnom prelazu Debeli brijeg  oduzeli djelove teških građevinskih mašina u vrijednosti preko 2800 eura.

Dana 21. jula 2014 godine, carinski službenici, usled kontrole robnog prometa na ulaznom terminalu graničnog prelaza Debeli brijeg, otkrili su u kabini kamioneta - auto šlepe, koji je prevozio uredno prijavljeno novo putničko motorno vozilo ( džip Range Rover ), neprijavljene djelove teških građevinskih mašina u vrijednosti od 2856,47 eur.

više...
21.07.2014.

Saopštenje: Carinski službenici su na GP Dobrakovo zaplijenili neprijavljenu tekstilnu robu, vrijednosti oko 820,00 eura

Saopštenje: Carinski službenici su na GP Dobrakovo zaplijenili neprijavljenu tekstilnu robu, vrijednosti oko 820,00  eura

Službenici Uprave carina su na GP Dobrakovo, u srijedu, 16. jula, 2014.godine, kontrolisali teretno motorno vozilo srbijanskih registarskih oznaka, i tom prilikom otkrili u kabini kamiona, određenu količinu neprijavljene tekstilne robe.

više...