Manja slova Veća slova RSS
>

Zajedničko saopštenje: Carinski i policijski službenici na ZGP Sukobin – Murićani zaplijenili 21 kg skanka

Zajedničko saopštenje: Carinski i policijski službenici na ZGP Sukobin – Murićani zaplijenili 21 kg skanka
Datum objave: 13.10.2017 18:44 | Autor: MBŠ

Ispis Štampaj stranicu


Službenici Uprave carina i Uprave policije MUP-a su danas na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u saradnji sa graničnom policijom Albanije, u vozilu kojim je upravljao albanski državljanin pronašli i oduzeli  21 kilogram skanka

Naime, carinski službenici Carinske ispostave Sukobin i policijski službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj su danas, u saradnji sa graničnom policijom Albanije, na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, prilikom ulaska u Crnu Goru kontrolisali pmv marke „Mercedes“, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Albanije, M.B. (23).

Pregledom vozila carinski i policijski službenici su u šupljinama vozila, na više mjesta, pronašli sakrivenih 38 pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine 21 kilogram.

MBŠ

Lice je lišeno slobode. Shodno Protokolu o radu na ZGP Sukobin – Murićani, koji je zajednički granični prelaz Crne Gore i Albanije, lice, vozilo i droga su predati službenicima policije Albanije, radi daljeg procesuiranja.